|
•
|
|
|
Aug 27, 2010 | 11:24 |
|
|
חלבונים בעלי תכונות טובות אולם באותה מידה גם רעות, עם זאת שקיימות בעיות העלולות להיגרם מחמת צריכה לא נכונה של חלבונים עדיף כ"כ לצרוך אותם מאחר וגופינו אינו מסוגל להתקיים בלעדיו. ישנם מוצרים רבים שבהם ישנה כמות גדולה בייחודי של חלבונים והם ביצה וטונה, מתוך כך כי ישנם מוצרים בעלי ריכוז גבוה של חלבונים ספורטאים הדואגים לפיתוח שריריהם אוכלים זאת על מנת לבנות את השריר באופן או צורה הסבירה ביותר. חלבונים חשובים לא רק לבני הגבר אלא גם לבעלי החיים, מפני שחלבונים שומרים על הצמיחה האופטימלית של הגוף ועל האנרגיה שבעיקר בעלי חיים מבזבזים במהלך היום. כתוצאה משמירה נכונה על התזונה תזכו לחיים בריאים ומאושרים, תקפידו להגן על תזונה נכונה ומאוזנת בכל יום אשר תספק לכם חלבונים ואת כל אבות המזון.
מתי שאנחנו אוכלים למעלה מדי חלבונים זה מזיק לגופינו, מפאת חומצה לא טובה המצטברת בגוף איברים אחרים עלולים להיפגע וכתוצאה מכך הגבר יכול לחלות במחלה קשה ואף שלא יהיה ניתן לרפאה. כתוצאה מכך שאנשים צורכים כמות גדולה של חלבונים ישנן אלטרנטיבות של מוצרי מזון המכילים פחות חלבונים ומוצרים אלו ניתנים בעיקר לספורטאים, גברים ונשים רבים לא מודעים לעובדה כי צורכים כמות מופרזת של חלבונים. כתוצאה מחוסר חלבונים האדם יחוש תחושת מותשות שתחבל בתפקוד היום-יומי ועוד בעיות רבות, חוסר חלבונים עלול להוביל גם הוא לתוצאה לא טובה.
קישור מצורף:
חלבונים
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
| עזרה במילוי טופס לצרכי מחקר
|
עמיחי |
|
|
Jun 28, 2010 | 07:35 |
|
|
שלום,
אני סטודנט של לימודי מנהל עסקים לתואר שני. אני בוחן פוטנציאל של חדירה
לשוק עם מוצר חדש ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי במילוי השאלון של 35 השאלות.
http://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&formkey=dDZzQWk3dW9zczQ0MW92V3NtVVBVd1E6MQ#gid=0
תודה רבה מראש,עמיחי
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 18, 2009 | 22:55 |
|
|
רציתי לדעת האם יש טיפול דיקור לסבוריאה כי הרופאים אמרו לי שאי אפשר לטפל בזה אלא אני אצטרך להשלים ולחיות עם זה (משחות שמכילות חומרים כמו קורטיזונים לפנים כל פעם שזה מתפרץ) מה גם שהם אמרו שעם השנים המשחות עלולות ליצור לי וורידים בולטים בפנים (בגלל הקורטיזונים) הקיצר יש אפשרות דרך דיקור סיני לטפל בסבוריאה ???
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 08, 2009 | 11:29 |
|
|
שלום ערן
אכן יש מה לטפל בסבוריאה, ברפואה הסינית סבוריאה זה חום שגורם ליובש,
ומה שאנחנו עושים בטיפול זה מקררים ומלחלחים את העור.
כמובן שיש צמחי מרפא שמטפלים בסבוריאה על אותה גישה כמו הדיקור ויש תוצאות מדהימות!
גם בטיפול דיקור קוסמטי יש תוצאות טובות זאת כמובן אותה גישה של בחירת נק' בגוף, רק שבדיקור קוסמטי
עובדים גם סימפטומטי, דוקרים בפנים באזור הסבוריאה ודרך זה מביאים תנועה ולחות לאזור.
אשמח לטפל בך ולעזור לך , וחשוב שתדע שיש מה לעשות למרות שהרופאים אמרו אחרת.
חגית
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 20, 2010 | 13:31 |
|
|
שילוב רפואה סינית מסורתית ומחקר מתקדם
לטיפול יעיל ומהיר לסובלים מאדמומיות ומנטייה לקשקשת בעור הפנים או הקרקפת
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 01, 2010 | 11:05 |
|
|
סדרה מדעית טיפולית להקל על בעיות בעור
וגירויים - מבצע לזמן מוגבל!
http://branch.kamedis.co.il
קאמדיס
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Dec 18, 2009 | 16:43 |
|
|
קראתי שדיקור סיני מפחית את הנפח מיומות ברחם . אני בת 47 יש לי מיומה בגודל 8 סמ.האם זה נכון?
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 21, 2010 | 13:13 |
|
|
שלום sm
אני קודם כל מצטערת שאני חוזת אלייך אחרי לא מעט זמן, רציתי לחקור את הנושא ואז לענות לך.
ישנה הצלחה ברפואה הסינית לגביי מיומות, דרך הדיקור ממיסים אותן והן בד"כ יצאו דרך הוסת.
אני בדקתי לגביי הגודל של 8 ס"מ שיחסית זה גדול, והתשובה שאכן אפשר להפחית את נפח המיומה,
ובמקרים אפילו להמיס לגמריי, מלווים כאן עוד פרמטרים כגון כמה זמן קיימת הבעיה? האם יש את זה במשפחה? וכד''. מיומה היא תקיעות של צ''י ודם ובד"כ מהתקיעות נוצרת אנרגיה של חום, ודרך הדיקור אנחנו נזרים את התקיעות ונמיס את המיומה.
אני ממליצה לך בחום להגיע לדיקור סיני, גם אם כבר טיפלת בזה דרך כירוג, למנוע שלא יווצר בעתיד נוספים.
בהצלחה
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 09, 2009 | 13:49 |
|
|
שלום,
רציתי לשאול לגבי נפיחויות בכפות הרגליים+ באזור הקרסוליים.
אני בת 60+ ומטפלת בתינוקת, בשנים האחרונות (+-10) אני סובלת מנפיחויות ברגליים
אך לאחרונה זה הולך ומתגבר, וממש מקשה עלי לתפקד.
האם יש טיפול?
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 26, 2009 | 16:16 |
|
|
בצקת מופיעה כאשר קיימת דליפה של נוזלים מכלי דם קטנים בגוף (נימים). דליפה זו יכולה להסתכם בנזק לנימים או בלחץ מוגבר בהם. כשהגוף מרגיש כי הנימים דולפים, הכליות מתחילות לשמור על כמות נתרן ומים גבוהה מהרגיל כדי לפצות על איבוד הנוזלים מכלי הדם. תגובה זו מעלה את כמות הנוזלים הנעה בגוף, מה שגורם לנימים רק לדלוף יותר. הנוזלים מהנימים דולפים אל הרקמות המקיפות אותם וגורמים לרקמות להתנפח.
הגורמים לחלק מהמקרים המתונים של הבצקות יכולים להיות פשוטים כמו ישיבה ממושכת או אכילה של מזונות מלוחים מדי. או יכולה להיות תופעת לוואי של תרופות מסויימות כמו :
- תרופות המרחיבות את כלי הדם (מרחיבי כלי דם).
- חוסמי ערוץ הסידן.
- תרופות נוגדות דלקת לא סטרואידיות (NSAIDs).
- אסטרוגן.
- תרופות מסויימות לסוכרת הנקראות thiazolidinedione.
לכן קודם כל צריך לראות מה מקור הבעיה, ואז לטפל בה.
אפשר לטפל בבצקת דרך דיקור בכך שנעבוד על מה שחלש בגוף, עם תזונה נכונה (שתחזק גם) ועיסוי מקומי להזרים את התקיעות שנוצרה.
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 13, 2009 | 13:52 |
|
|
יש לי בעית טחורים כבר שנים.
האם יש טיפול בדיקור סיני?
תודה מראש
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 13, 2009 | 23:46 |
|
|
יש טיפול לטחורים בדיקור הסיני. הרפואה הסינית גם מונעת השנות הבעיה,
להבדיל מהרפואה המערבית שמטפלת בבעיה שכבר ישנה.
לפי הרפואה הסינית טחורים הם כתוצאה מחולשה, ובטיפול מחזקים את המרידיאנים המעורבים
וגורמים לטחורים להשאב פנימה.
עם דיקור, אורח חיים בריא ותזונה נכונה אפשר לטפל ולמנוע את הבעייה.
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 05, 2009 | 13:42 |
|
|
אני סובלת מכאב חוזר של הברך ,
בדרך כלל שאני מחזיקה את בני
האם יש טיפול בדיקור לזה?
אשמח לתשובה
רוני
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 05, 2009 | 23:53 |
|
|
קודם כל הייתי ממליצה לך ללכת להבדק אצל אורטופד כדי שיבצע הבחנה מבדלת אם הכאב הוא מקומי
בברך, או בכאב שמוקרן מהגב.
אני מבינה שהכאב מוחרף בזמן מאמץ כשאת מרימה את בנך, לכן זה מכוון אותי לבעיה שבאה מהגב התחתון ומוקרנת לברך.
בזמן ההריון ישנה חולשה פיזית בגלל שכל האנרגיות הולכות ליצירת העובר, ולכן במהלך ההריון ואחריו נשים סובלות מכאבי גב תחתון, ברכיים ודלקות במפרק כף היד שלכולם יש חוט מחבר.
אפשר כמובן לטפל בבעיה (בכאבי הברכיים) גם אם מקורה בגב, דרך חיזוק המרידיאנים (ערוצי האנרגיה) המעורבים.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 07, 2009 | 14:50 |
|
|
תודה על התשובה המהירה.
אני באמת אגש לרופא שלי לקבלת יותר נתונים וצילומים.
השאלה השניה שלי היא : באיזה איזור את מטפלת? כי ני גרה באזור צפון הארץ
תודה על הכל
רוני
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 11, 2009 | 20:42 |
|
|
אני שמחה לעזור, והייתי שמחה מאוד לטפל בך
אבל אני עובדת בת"א ובאזור.
מאיפה את בצפון? אני יכולה לשלוח אותך למטפלים מצויינים בצפון, רק תגידי לי איפה את גרה
ואני אקשר אותך למטפל הקרוב אלייך.
יום טוב ותודה
|
|
|
|
|
|
|
|
|